SOUTH PERRY RESIDENCE

Spokane, WA


SCOPE: Preliminary design visualization, permitting, technical documents, construction administration, and project commissioning.

DESCRIPTION: The contractor’s palace. This remodel project included the addition of significant living space to this traditional south hill home in Spokane. The new space included a basement level, where the need for egress and ample light was a significant design driving factor. The front door arrival experience is one that is welcomed by the calming sounds of a bubbling fountain, offering a place to sit and enjoy the solitude of the space, or venture onward, to the front door.

The covered entry also incorporates a bridge which cross the “moat-like” feature below. The renovation included a fully functional outdoor kitchen as well as an integrated hot tub, accessible from the master suite. Mature street trees were salvaged as part of this major remodel as well.

PROJECT COLLABORATORS: Bales Construction

BALE RESIDENCE_07_20190205.jpg
BALE RESIDENCE_06_20190205.jpg