MANITO RESIDENCE

Spokane, WA


SCOPE: Preliminary design visualization, permitting, technical documents, construction administration, and project commissioning.

DESCRIPTION: This contemporary home is located directly adjacent to one of Spokane’s oldest golf and country clubs. The backyard seamlessly transitions to the golf course property, allowing for easy walk-on play or passive observation from the outdoor entertainment space. The home features an outdoor bar and television, integrated audio, traditional and porcelain plank pavers. The gas fire pit is constructed of board-formed concrete, which is also a primary element of the home’s construction. Board-formed concrete was also used to create an integrated hot tub, water feature, raised planters, and address wall at the property’s entrance. The golf cart access path was designed using contemporary turf grid, a reinforced lawn product that allows for all-season travel.

PROJECT COLLABORATORS: [US]

COLLINS RESIDENCE_03_20190205.jpg
COLLINS RESIDENCE_01_20190205.jpg
Collins Home-5088.jpg