COCHRANE AND COMPANY

Spokane, WA


SCOPE: Rooftop Terrace, Shade Sails, Container Planting, Fire Features, Outdoor Sound and Lighting

DESCRIPTION: The ownership of this national corporation is adamant that its headquarters, campus, and work environment are reflective of their core values while offering an enjoyable workplace for staff and allied professionals.

The site planning and landscape are interconnected through merged stormwater rain gardens and water features. The entry features a grand stair and heated walkways for accessibility and safety during the winter months. A vertical building expansion was completed a few years ago. The upper floor rooftop provided a perfect canvas for an outdoor break room and entertainment space. The elevated paver deck features container plantings, gas-fired heaters and firebowl, ample seating, night lighting, shade, audio, and visual entertainment.

PROJECT COLLABORATORS: Cochrane and Company

COCHRANE AND COMPANY_04_20190206.jpg
COCHRANE AND COMPANY_05_20190206.jpg